Over

Ervaring

Zakelijke cliënten in de zorg adviseer ik over governance, compliance, medezeggenschap en kwaliteit van zorg. In mijn rol als kwaliteitsfunctionaris heb ik meerdere kwaliteitsjaarplannen en kwaliteitsjaarverslagen geschreven, interne audits uitgevoerd en externe audits begeleid. Ik heb ervaring met probleemoplossing, risicomanagement, het beschrijven en professionaliseren van processen en het meten en analyseren van informatie op organisatieniveau.

Op het gebied van erfrecht adviseer ik cliënten over hun positie en de mogelijkheden om het vraagstuk of geschil dat zij hebben op te lossen. In procedures werk ik vaak samen met andere advocaten. Dat werkt goed en efficiënt. 

Bij de uitvoering van mijn werk combineer ik een persoonsgerichte benadering met analytische vaardigheden en vraag ik naar wat de cliënt niet zegt. Ik heb een brede interesse voor recht en regelgeving en maak graag een pragmatische vertaling naar de praktijk.

Rechtsgebiedenregister

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten (NOvA) heb ik de rechtsgebieden Gezondheidsrecht en Erfrecht geregistreerd. 

Op grond van deze registratie ben ik verplicht ieder kalenderjaar volgens de normen van de NOvA 10 opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied. Ik voldoe aan deze verplichting.

Nevenactiviteiten

Lid cliëntenraad Evita Zorg